En stærk SaaS løsning til administration af din forretning

Få en effektiv løsning til din virksomhed med indbygget kommunikation og personaleledelse til en uovertruffen værdi. En mobil-first-tilgang er afgørende for succesrige virksomheder, men mange er stadig bagud med at vedtage en mobilapp-strategi. Mobilapplikationen kan hjælpe med at øge bevidstheden og øge omsætningen. På den anden side giver du dig mulighed for at fremme kundeforholdet og øge fastholdelsen. Uden en mobil tilstedeværelse går betydelige marketingmuligheder tabt.

Få din helt rigtige løsning

Leder du efter vores hjælp?

Fyldt med avanceret funktioner Administrer din aftale kalender, frisører og ressourcer.

Applikationen administrer din forretning simpelt og nemt. Book flere kunder, generer merslag og øg din produktivitet og din forretning vil kører på skinner.

Tilpasning af applikationen

Kunder kan ændre temaer i mobilapplikationen, for at søge efter deres salon. Kunder kan entydigt identificere salonen med mobilapplikationen.

App tilgængelighed

Salon-manager giver dig mulig og friheden til at leve livet på farten. Denne mobil applikation er uafhængig af platforme og kan dermed tilgås både på Android- og IOS-mobiler.

Din vækst og succes betyder noget for os!


Hvis du leder efter en bestemt funktionalitet, som vi ikke har nævnt her, kontakt os venligst, så hjælper vi dig gerne med eventuelle spørgsmål.
Kontakt Us

Opret et flersproget bookingsystem med et fleksibelt bookingflow.